bijeli logo tr PROTECTUS

:

NAZOVITE NAS ODMAH

++385 (0)91 780 8030     

Pon - Pet: 8:00 - 16:00         

DOJAVNI CENTAR

PRIJAVA 

 Štitimo vašu imovinu  i vaše najdraže  

REPUTACIJA

Višegodišnje iskustvo i brojni klijenti

PROFESIONALNOST

Besprijekorna podrška i održavanje

KVALITETA

Vrhunska oprema i izvedba

 

Protectus

 

Protectus je firma sa sjedištem u Slavonskom Brodu. Djelatnost firme obuhvaća prosudbu ugroženosti te projektiranje, nabavu, postavljanje, održavanje i servisiranje svih vrsta alarmnih sustava; protuprovalnih sustava, vatrodojave, video nadzora, kontrole i evidencije pristupa i prolaza, zaštite artikala te portafona i videofona. Posebno ističemu osluge našeg dojavnog centra.

 

14
GODINA ISKUSTVA
1500
ŠTIČENIH OBJEKATA
1000
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
  • Web stranica puštena u probni rad

    Web stranica puštena u probni rad

    Početkom travnja 2019. godine, pustili smo u probni rad našu web stranicu na kojoj se možete informirati o svim našim uslugama i preko koje možete pristupiti usluzi dojavnog centra. Rado bi čuli vaše komentare i sugestije vezane za našu web stranicu. Saznaj više
  • 1

 

Dojavni centar

 

Centralni dojavni sustav definira se kao mjesto prijema i obrade alarmnih i svih drugih tehničkih informacija od već instaliranih sustava tehničke zaštite.

Propisno projektirani ovi sustavi detektiraju i prenose alarmno stanje na osnovu kojeg se nakon obrade istih šalju događaji/ informacije putem dojavnog centra prema korisnicima ,tvrtkama koje su instalirale sustav.

 Objekti

 

Prosudba ugroženosti je dokument kojim se na pregledan način sistematiziraju svi čimbenici rizika za konkretni objekt – gdje je smješten, koliko je velik, kako je arhitektonski riješen, kakva se djelatnost u njemu obavlja, kolika je vrijednost stvari u njemu i da li su se tu već događala kaznena djela razbojništva ili provale.

Na temelju ustanovljenih činjenica objekt se svrstava u jednu od kategorija rizika iz Pravilnika o uvjetima i načinu provedbe tehničke zaštite.

Prosudbu ugroženosti smiju izrađivati samo od strane MUP-a licencirane tvrtke i osobe i to u skladu s važećim propisima, normama i pravilima struke.

Servis i održavanje

 

Održavanje sustava tehničke zaštite je, osim što je obavezno, presudno za ispunjavanje svrhe zbog koje su ugrađeni jer samo ispravan sustav jamči sigurnost osoba i imovine u štićenom prostoru.Redovnim se održavanjem i servisiranjem sustava tehničke zaštite na vrijeme uočavaju nepravilnosti u radu sustava te se pravovremeno otklanjaju kako bi Vaš sustav bio u potpunosti funkcionalan.

Provodi se na temelju pisanog ugovora i svakom korisniku jamči da će redovito održavanja biti obavljeno na vrijeme prema unaprijed definiranom rasporedu, da će serviseri intervenirati u slučaju kvara sustava u roku od 24/48/72 sata ovisno o sklopljenom ugovoru o održavanju te da će svi potrebni rezervni dijelovi biti osigurani.

SERVIS

Početkom travnja 2019. godine, pustili smo u probni rad našu web stranicu na kojoj se možete informirati o svim našim uslugama i preko koje možete pristupiti usluzi dojavnog centra. Rado bi čuli vaše komentare i sugestije vezane za našu web stranicu.