bijeli logo tr PROTECTUS

:

NAZOVITE NAS ODMAH

++385 (0)91 780 8030     

Pon - Pet: 8:00 - 16:00         

DOJAVNI CENTAR

PRIJAVA 

Štitimo vašu imovinu i vaše najdraže

 Štitimo vašu imovinu  i vaše najdraže  

CENTRALNO TEHNIČKI NADZOR (CTN)

Svi sustavi tehničke zaštite na jednom mjestu

 

 

Analizom poslovanja i tržišta koje je iz dana u dan sve zahtjevnije odlučili smo se za nabavu nove opreme i programskih rješenja koja će omogućiti bržu, kvalitetniju i sigurniju uslugu te održavanje sustava i tehnički nadzor 24/7 u štićenim prostorima. Pomoću programskog paketa koji omogućava nadzor i upravljanje nad svim integriranim sustavima tehničke zaštite putem jedinstvenog sučelja. Svrha mu je osigurati koordiniranu i efikasnu zaštitu privatnih, poslovnih, trgovinskih, hotelskih i industrijskih objekata ili kompleksa objekata koji se štite s više različitih sustava tehničke zaštite.

DOJAVNI CENTAR2

dojavni centar

PREDNOST PROGRAMSKOG PAKETA ZA TVRTKE

 

 

• ušteda na vremenu,nema potrebe za izlaskom (intervencija) na objekt,budući se putem CTN programskog rješenja ima uvid u stanje sustava i verifikaciju istog.

• instalaterska tvrtka može imati kontrolu i uvid u stanje sustava tehničke zaštite u štićenim prostorima s kojim ima sklopljen ugovor o održavanju.

• naš dojavni centar opremljen je sa TCP/ IP, GSM/GPRS prijamnicima i PSTN linijskom karticom, tako da dojavni centar ima mogućnost prihvata i obrade informacija svih poznatih komunikatora i formata komunikacije.

PREDNOST PROGRAMSKOG PAKETA ZA NAŠE POSTOJEĆE I NOVE KLIJENTE

 

 

 

Svi naši postojeći korisnici koji imaju i novi korisnici koji žele instalirati sustav protuprovale a kako bi dobili točne i ispravne informacije o trenutnom stanju njihovog sustava ne moraju kupiti/ ugraditi skupe komunikatore, dovoljno je spojiti Vaš protuprovalni sustav na naš dojavni centar pri čemu korisnik dobije usluge kao što je u nastavku teksta opisano:

 

 

• korisnik ima mogućnost da u slučaju aktivacije alarma u štićenom objektu sa našeg CTN-a potpuno automatizirano dobije obavijest putem poziva, SMS-a, e-mail-a.

• trenutno po događaju, alarmi, uključenje/isključenje sustava sa nazivima zona i korisnika.

• ako sustav nije uključen/ isključen u određeno vrijeme

• otvaranje objekta nakon početka radnog vremena (kašnjenje na posao)

• izostanak uključenja sustava nakon kraja radnog vremena (zaboravljeno uključenje sustava)

• tjedni/mjesečni detaljan izvještaj o svim proteklim događajima na Vašem sustavu

• putem web-a Protectus -DCCloud po želji sami provjeravaju stanje opreme i informacije o štićenom prostoru/ objektu,

• putem programskog modula videoverifikacije korisnik u slučaju alarmnog događaja putem e-maila dobije trenutnu sliku sa kamera te se na taj način dobije uvid da li je to stvarni alarm ili lažni alarm.
*( korisnici koji imaju ugrađen sustav videonadzora)