Centralno tehnički nadzor

Centralno tehnički nadzor (CTN)

Svi sustavi tehničke zaštite na jednom mjestu

Analizom poslovanja i tržišta koje je iz dana u dan sve zahtjevnije odlučili smo se za nabavu nove opreme i programskih rješenja koja će omogućiti bržu, kvalitetniju i sigurniju uslugu te održavanje sustava i tehnički nadzor 24/7 u štićenim prostorima.

Pomoću programskog paketa koji omogućava nadzor i upravljanje nad svim integriranim sustavima tehničke zaštite putem jedinstvenog sučelja. Svrha mu je osigurati koordiniranu i efikasnu zaštitu privatnih, poslovnih, trgovinskih, hotelskih i industrijskih objekata ili kompleksa objekata koji se štite s više različitih sustava tehničke zaštite.

Prednost programskog paketa za tvrtke

Vrijeme

Ušteda na vremenu,nema potrebe za izlaskom (intervencija) na objekt,budući se putem CTN programskog rješenja ima uvid u stanje sustava i verifikaciju istog.

Kontrola

Instalaterska tvrtka može imati kontrolu i uvid u stanje sustava tehničke zaštite u štićenim prostorima s kojim ima sklopljen ugovor o održavanju.

Prilagodljivost

Naš dojavni centar opremljen je sa TCP/ IP, GSM/GPRS prijamnicima i PSTN linijskom karticom, tako da dojavni centar ima mogućnost prihvata i obrade informacija svih poznatih komunikatora i formata komunikacije.

Usluge programskog paketa za naše postojeće i nove klijente

Svi naši postojeći korisnici koji imaju i novi korisnici koji žele instalirati sustav protuprovale a kako bi dobili točne i ispravne informacije o trenutnom stanju njihovog sustava ne moraju kupiti/ ugraditi skupe komunikatore, dovoljno je spojiti Vaš protuprovalni sustav na naš dojavni centar pri čemu korisnik dobije usluge kao što je u nastavku teksta opisano: